Golfkärryt

Akkukäyttöiset golfkärryt eli sähkökärryt ovat käytännöllinen valinta niin aloitteleville golfareille kuin ammattigolfaajille. Motocaddy on yksi maailman johtavista golfkärryvalmistajista, jonka tuotteet ovat huippulaatuisia ja lisäosat vailla vertaansa. Sähkökäyttöisten golfkärryjen valikoimasta löydät taatusi itsellesi sopivan kärryn. Vaihtoehtoja on runsaasti GPS-ominaisuuksilla, kauko-ohjaimella tai LCD-näytöllä. Tutustu eri malleihin, kuten Motocaddyn S- ja M-sarjoihin, ja valitse mieleisesi. Motocaddy golfsähkökärryissä on griplock systeemi, jossa golf bägi kiinnitetään tukevasti kärryyn, jolloin bägi pysyy suorassa ajon aikana.

Laadukkaat golfkärryt kaikille golf-harrastajille

Motocaddyn kärryt ovat golf-harrastajille pitkäkestoinen hankinta. Helppouden lisäksi sähkökäyttöinen golfkärry lisää myös ergonomiaa. Akulla toimiva kärry kuljettaa golfbägin ja varusteet mukanaan kevyesti, jolloin voit varata kierrokselle mukaan myös enemmän juotavaa ja muita tarvikkeita.

Toki myös työnnettävät ja vedettävät golfkärryt siirtävät myös painon pois hartioilta, mutta akkukäyttöiset kärryt tekevät golfin peluusta astetta miellyttävämpää. Erilaiset lisäosat, kuten sateenvarjo ja juomapullonpidike, lisäävät mukavuutta. Jos haluat huippuunsa asti hiotun älykkään kärryn, kannattaa tutustua kauko-ohjattaviin malleihin, kuten Motocaddy M7 remote. Kolmipyöräiset golfkärryt ovat usein nelipyöräisiä vakaampia ja liikkuvat keveämmin. Motocaddyn sähkökärryistä löytyy malleja, jotka on varusteltu Bluetooth-yhteydellä. Näin saat liitettyä puhelimen golfkärryyn Motocaddyn oman sovelluksen avulla. Tutustu esimerkiksi Motocaddy M5 Connect -malliin

Sähkökärryjen akut ovat pienikokoisia, kevyitä ja tehokkaita. Litiumakut on todettu huomattavasti perinteisiä lyijyakkuja kestävämmiksi ja tehokkaammiksi. Motocaddy Lithium -akkumallit on valmistettu kaikista laadukkaimmissa olosuhteissa ja niiden käyttö on helppoa. Muista lukea myös artikkelimme litiumakkujen käytöstä.