Golfkärryjen lisäosat

Golfkärryjen lisäosat on suunniteltu tekemään golfin peluusta entistä mukavamman kokemuksen. Tarjolla on runsaasti Motocaddyn omia lisävarusteita, jotka helpottavat golfaamista vesisateessa, kylmässä säässä, pitkillä kierroksilla sekä haastavissa maastoissa.

Juomapullonpidike on ehdoton valinta jokaiseen golfkärryyn, jotta muistat kierroksen aikana pitää huolta nesteytyksestä. Mukana on hyvä olla myös vara-akku, jos syystä tai toisesta akkukäyttöisen kärryn virta loppuu kesken pelin. Muista tarkistaa akkujen yhteensopivuus golfkärrystäsi. Myös sähkökärryyn kiinnitettävä istuin on erittäin käytännöllinen hankinta, jolloin voit lepuuttaa jalkoja taukojen aikana tai omaa vuoroa odotellessa.

Golfkärryjen lisäosat sateelle ja talveksi

Monet Motocaddyjen lisäosat on suunniteltu haastavampiin olosuhteisiin. Esimerkiksi sateella golfatessa Motocaddyn sateenvarjo, vedenpitävä golfbägi tai bägin sadesuoja ovat ehdoton valinta intohimoisille golfareille.

Vaikka golf mielletäänkin usein kesälajiksi, monet golffarit haluavat kiertää raoja vielä ensilumen aikoihin. Talvigolfiin on saatavilla esimerkiksi Motocaddyn talvikäsineet sekä talvirenkaat.