Golfkärryjen lisäosat

Golfkärryjen lisäosat on suunniteltu tekemään golfin peluusta entistä mukavamman kokemuksen. Tarjolla on runsaasti Motocaddyn omia lisävarusteita, jotka helpottavat golfaamista vesisateessa, kylmässä säässä, pitkillä kierroksilla sekä haastavissa maastoissa.

Juomapullonpidike on ehdoton valinta jokaiseen golfkärryyn, jotta muistat kierroksen aikana pitää huolta nesteytyksestä. Mukana on hyvä olla myös vara-akku, jos syystä tai toisesta akkukäyttöisen kärryn virta loppuu kesken pelin. Muista tarkistaa akkujen yhteensopivuus golfkärrystäsi. Myös sähkökärryyn kiinnitettävä istuin on erittäin käytännöllinen hankinta, jolloin voit lepuuttaa jalkoja taukojen aikana tai omaa vuoroa odotellessa.

Golfkärryjen lisäosat

Monet Motocaddyjen lisäosat on suunniteltu haastavampiin olosuhteisiin. Esimerkiksi Motocaddyn sateenvarjo, vedenpitävä golfbägi tai bägin sadesuoja ovat ehdoton valinta intohimoisille golfareille. Huomioi, että suojaat kärrisi sateen varalta, etkä pelaa kaatosateessa, koska kosteus voi aiheuttaa sähkölaitteelle käyttöön ongelmia.